top of page
ahmad-odeh-JhqhGfX_Wd8-unsplash (1)-bn.png

El projecte

LIGHTS
ON
STAGE

Lights on StAGE! És un projecte transnacional entre Barcelona i Viena que desplega una sèrie d'accions en el marc de la Dansa Contemporània, la Creació Participativa i la Població +65 anys. Sent la principal branca del projecte, el procés de creació col·lectiva que anomenem Tens molt a moure. 

El projecte Lights on stAGE fomenta l’accés de la població de més de 65 anys a la dansa com a pràctica artística.

L’objectiu general és contribuir a un canvi en la imatge del fet de fer-se gran a través de la participació activa de persones +65 en un procés de creació col·lectiva i connectant a les persones +65 amb els espais d’art i dansa de la ciutat.

El Procés de Creació Col·lectiva Tens molt a a moure! vol oferir un espai professional de creació amb l’objectiu de poder crear una peça col·lectiva de dansa de manera participativa, per a després mostrar-la en Teatres i Sales de Barcelona, més enllà dels espais específics de gent gran o de centres socials o casals.

El projecte Lights on stAGE també inclou l’elaboració d’una guia com a resultat de la recerca teòrica (conceptualització) i pràctica (experimentació) després d’aquesta experiència. La guia serà transferible a altres organitzacions o artistes que treballen amb gent adulta de més de 65 anys en processos creatius.

El projecte

OBJECTIUS

O1

Estimular el potencial creatiu individual i social de les persones +65 a través de la dansa i el moviment com a eina d’expressió.

04

Fomentar la interacció, la comunicació i la construcció de comunitat a través de la dansa com una activitat social comuna.

07

Combatre els estereotips de les persones+65 com un impuls positiu i de reafirmació de la vida després de la crisi de la COVID-19.

02

Proporcionar a les persones +65 un canal per a l’acte-representació a través de la dansa.

05

Millorar la salut mental i física mitjançant l’entrenament d’habilitats cognitives, físiques, emocionals i socials.

08

Millorar la visibilitat de les persones +65 com a creadores.

03

Empoderar a les persones +65 a través de la participació i el compromís en un procés col·lectiu de creació i aprenentatge.

06

Sensibilitzar al sector artístic i cultural i fomentar un enfocament més inclusiu.

TENS MOLT A MOURE!
BCN

MELDE
DICH AN!

VIENA

Un projecte de 
Co-finançiat per

El projecte Lights on stAGE està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’aquest web és responsabilitat exclusiva de Lights on stAGE i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per ala Internacionalització de l´Educació (SEPIE) són responsables de l´ús que es pugui fer de la informació aquí difosa.

Logo_FLC_H_Negre_CAT.png
bottom of page