top of page

Un format de dansa i creació
per a persones +65

TENS MOLT
A MOURE!

BARCELONA

LA
PROPOSTA

La proposta consisteix en la creació col·lectiva d’una peça de Dansa Contemporània, treballant conjuntament totes les fases del procés creatiu, des del disseny de la idea fins a la seva exposició.  

Les protagonistes del projecte seran les participants, que seran les que decidiran què voldran explicar i com, sempre acompanyades de l’equip de professionals. Sent elles finalment les que surtin a l’escenari a interpretar la peça que hagi sorgit del procés de creació col·lectiva.

L’objectiu és crear un espai segur i de confiança on poder gaudir i viure l’experiència de crear una peça pròpia. No cal tenir una alta condició física per a participar del projecte, entenem el cos com una eina de diàleg i expressió amb una àmplia diversitat.

MANUAL

DEL PROJECTE

BONES

PRÀCTIQUES

La propsta
ahmad-odeh-KHipnBn7sdY-unsplash-bn.jpg

SI, L'EDAT IMPORTA

El grup

EL GRUP

Es proposa un grup reduït de màxim 14 persones composat per persones de més de 65 anys que tinguin inquietuds artístiques i ganes de viure aquesta experiència, sense necessitat de tenir experiència prèvia en la creació en les arts escèniques.

L’objectiu és crear un espai segur i de confiança on poder gaudir i viure l’experiència de crear una peça pròpia. No cal tenir una alta condició física per a participar del projecte, entenem el cos com una eina de diàleg i expressió amb una àmplia diversitat.

Edicions

EDICIÓ#4
SET—DES
'23

El projecte Tens molt a moure! es realitzarà a L'Espai 30
C/ d'Hondures, 30, 08027 Barcelona

VEURE MAPA

HORARIS

Setembre

Inici dia 27

Tots els dimecres d'11:30h a 14h

Desembre

Assaig general: divendres 1 de desembre d'11h a 14h
-Mostra: dissabte 2 de desembre a les 20h

Octubre

Tots els dimecres d'11:30h a 14h

Novembre

Tots els dimecres d'11:30h a 14h

(Excepte el dia 1)

QUI SOM?

El Procés de Creació Col·lectiva Tens molt a moure – és l’acció principal dins del marc del projecte Lights on stAGE, un projecte transnacional entre les organitzacions A.R.E.A Associació per a la recerca Educativa en els Arts Escèniques (Espanya) i Queraum cultural- & social research (Àustria) que està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

A.R.E.A
Associació per a la Recerca Educativa en les Arts escèniques

A.R.E.A és l’associació que coordina el projecte a nivell europeu i la que l’implementa a Barcelona. Té més de 30 anys d’experiència en la promoció i la recerca creativa en el món de la dansa i les arts escèniques i és un espai de creació de referència a Barcelona. Un dels seus principals objectius és apropar la dansa i la cultura a un públic més ampli, per això adreça les seves activitats tant a ballarins sense experiència com a professionals.

Qui sóm?
L'EQUIP

FACEBOOK

WEB

INSTAGRAM

L'EQUIP

Clau.png

Claudia Auzinger

Ballarina i creadora, nascuda

a Àustria i ara amb seu a Barcelona

Formació Professional en Dansa Contemporània i Creació i en Planificació Urbanística. En urbanisme treballava en projectes de participació ciutadana i inclusió social, tant al nivell de gestió i implementació com al nivellde recerca.

 

Com a ballarina és creadora, intèrpret i estudiant perpètua.

WhatsApp Image 2022-03-07 at 20.34.30.jpeg

Sílvia Cepero

Ballarina i facilitadora de processos de grup

Treballa facilitant processos de creació col·lectiva des de 2012, sobretot amb col·lectius en situació derisc d’exclusió social. Formació Professional en Dansa Contemporània i Creació i en Facilitació De Processos de Grup. És Facilitadora Acreditada i Sòcia Membre de Iiface (institut de Facilitació i Canvi) i Llicenciada en Ciències de la Comunicació.

Iris_edited_edited.jpg

Iris Claramunt

Ballarina i dissenyadora gràfica

Formació Professional en Dansa Contemporània i Creació i en Direcció d’art, Coordinació de projectes, Disseny gràfic. Ha treballat dirigint equips multidisciplinars d’àmbits artístics i com a dissenyadora gràfica.

 

Com a ballarina participa en creacions col·lectives i individuals i sempre segueix en formació constant.

Snia_Klamburg_medalla_dhonor.jpeg

Sonia Klamburg

Directora de Area

FAQS

FAQS

01

Cal tenir experiència prèvia en dansa o creació escènica?

No. Creiem que cada persona té la seva pròpia expressió corporal. El taller serveix per a trobar i activar aquest potencial.

04

Com puc inscriurem?

Envia un correu a info@lightsonstage.org i t’enviarem el formulari d’inscripció o entra a la pàgina web www.lightsonstage.org on també trobaràs el formulari d’inscripció.

07

Quines mesures COVID es prendran?

La proposta és crear un espai de seguretat i comoditat entre les/els participants. Així que, a part de seguir sempre amb les indicacions sanitàries, s’escoltaran les necessitats del grup en cada situació.

02

Quin compromís requereix la participació?

La participació requereix l’assistència a totes les sessions entre abril i juny i la participació en la mostra pública de la peça el dia 18 de juny.

05

Cal pagar per al taller?

La participació és gratuïta perquè el projecte és finançat per la Unió Europea.

08

Encara tinc dubtes, com puc saber una mica més sobre el projecte?

Només has d’escriure’ns a info@lightsonstage.org  i estarem encantades de respondre’t!

03

Necessito estar en forma per a formar part del procés de creació?

De primeres no. En el procés hi haurà un entrenament físic. Si tens qualsevol dubte sobre aquest assumpte no dubtis a preguntar-nos més. T’animem que aquest no sigui un fre.

06

On farem l’estrena?

La peça s’estrenarà a AREA Espai de creació a Barcelona. La sala té capacitat per a acollir 80 persones de públic. En principi estarà oberta a totes les persones que vulguin venir a veure-la.

Contacte

Tens dubtes?

CONTACTA
AMB NOSALTRES!

C/ Alegre de Dalt 55, bis Districte de Gracia, Barcelona

info@lightsonstage.org | Telf. 93 210 78 50

INSTAGRAM

bottom of page